• fu'a

Taui mo le galue malosi - o loʻo faʻatau atu foi a matou vaega masini

I le aso 2 o Novema, sa lelei le tau, i le EAGLE POWER MACHINERY(JINGSHAN) CO., LTD., E mafai ona vaʻaia le nofoaga o le falegaosimea mai se mamao o le 40 futu le pusa pusa o loʻo paka i le faitotoʻa o le faleteuoloa, e foliga mataʻina. , ma e le gata i lea o fata faitotoa o loʻo faʻatumuina i oloa o loʻo faʻatali mo le utaina, o tagata faigaluega o loʻo i se auala maopoopo mo le faʻavasegaina o oloa galuega, e faia le faitauga mulimuli ma le sauniuni mo le utaina.

9 10

Pe tusa o le itula e 11 i le taeao, ina ua maeʻa sauniuniga muamua, na amata ai e tagata faigaluega ona utaina pusa o oloa eseese o lapopoʻa ma vaega i se faasologa na muai fuafuaina.O le naunautaiga o tagata uma sa matua maualuga lava, ma o le saosaoa o uta sa matua televave.E ui lava ina le lelei le tuʻuina atu o nisi o oloa i le faagasologa, ae na vave ona foia le faʻafitauli i lalo o le faʻamaopoopoina o taʻitaʻi o kamupani.

11 12 13 14

I le mavae ai o le toetoe lava tolu ma le afa itula o taumafaiga, e silia ma le 1,600 fasi oloa na utaina solo i luga o le loli, ma o le a amata mai le matou falegaosimea i le uafu, ona sopoia ai lea o le sami i lima o le tagata faatau, ma o le taui lea mo so'o se EAGLE POWER tagata galulue malosi!


Taimi meli: Nov-09-2022